Rozwój ludzki, fundamentem sukcesu

Akademia Rozwoju HoReCa

Nie mamy na stronie szkolenia, które odpowiada Twoim potrzebom? Skontaktuj się z nami!

Nasza misja

Stworzyliśmy Akademię Rozwoju HoReCa z pasji do gastronomii. Jesteśmy trenerami i menedżerami w sieci restauracji, gdzie przez lata, badając i obserwując branżę, zdobywaliśmy wiedzę, doświadczenie i kompetencje, którymi chcemy dzielić się z innymi

Szkolimy: kelnerów, pracowników kuchni, osoby zarządzające lokalem, obecnych i przyszłych właścicieli restauracji, barów i kawiarni, m.in. w takich tematach jak:


  • Sprzedaż i obsługa gościa,
  • budowanie zespołów i zarządzanie sprzedażą,
  • rekrutacja,
  • oraz wielu innych obszarach związanych z branżą gastronomiczną.

Wspieramy w: tworzeniu struktur, budowaniu systemów motywacyjnych, realizowaniu celów i zwiększaniu zysków w branży HoReCa.

Rozwijamy kompetencje miękkie Twoje oraz Twoich pracowników, żebyście razem tworzyli zgrany zespół, który osiąga sukces.

Poznaj naszych trenerów

Łukasz Zielazny

Pełnię rolę trenera i assessora wewnętrznego. W codziennej pracy odpowiadam za rozwój kompetencji kierowników i wspieram ich w osiąganiu sprzedaży.

Posiadam doświadczenie m.in. kierownika ds. szkoleń i koordynatora sprzedaży.

Jestem absolwentem studiów Psychologii w biznesie i certyfikowanym Konsultantem narzędzia do badania kompetencji – DISC D3, dzięki czemu, każde moje szkolenie opieram na diagnozie uczestników.

Prowadzę projekty rozwojowe z wykorzystaniem narzędzia DISC D3 i narzędzi coachingowych.

Na sali szkoleniowej najczęściej pracuję nad budowaniem efektywnych zespołów i kształtowaniem kompetencji menedżerskich - wspieram zarządzających w rozumieniu ich zespołów - ograniczeń, motywacji i potrzeb, a zespoły w integracji, budowaniu komunikacji i zrozumieniu perspektywy lidera.

Najwięcej satysfakcji sprawia mi współpraca z początkującymi menedżerami.

Maciej Podlaszewski

Dla mnie jako trenera najważniejsze jest to jakie wartości i wiedzę Ci przekaże. Na moich szkoleniach możesz liczyć na dużą aktywność. Dzięki intensywnej pracy wyjdziesz z wiedzą popartą ćwiczeniami. Dzięki temu od razu będziesz mógł/a przełożyć te działania na swój biznes i osiąganie sukcesu.

Nie słowa świadczą o tym kim jestem, ale to co zobaczysz na sali szkoleniowej.

Poznaj kilka faktów o mnie:

Blisko 20 lat działam w branży gastronomicznej głównie jako praktyk. Pracowałem na prawie każdym stanowisku w branży HoReCa - od czyszczenia toalet po zarządzanie ciągle rozwijającej się sieci restauracji.

Porażki i błędy ukształtowały mnie, dzięki czemu odniosłem sukcesy i nauczyłem się sporo pożytecznych rzeczy, którymi podzielę się z Tobą podczas szkoleń. 

Na sali będę Cię prowokował do myślenia i jednocześnie zmuszał do uśmiechu. Zapomnij o standardzie, który widziałeś dotychczas. Przygotuj się na coś twórczego, kreatywnego, nasyconego wiedzą i doświadczeniem. Jeżeli potrzebujesz bodźca do zmian to dobrze trafiłeś, spotkajmy się na sali szkoleniowej.

Maciej

Natalia Łaszewska

Jestem Trenerem i Menegerem HR, w sieci restauracji. Proces wdrażania pracowników na stanowiska pracy znam od podstaw, z każdymi szczegółami.

Na sali szkoleniowej dzielę się wiedzą i doświadczeniami związanymi z procesem rekrutacji i pozyskiwaniem pracowników w gastronomii. Specjalizuję się w zatrudnianiu cudzoziemców.

Bazuję na wdrażaniu innowacyjnych rozwiązań i narzędzi w obszarze rekrutacji. Przez lata wprowadzałam nowych pracowników, dbając o cały proces szkoleniowy.

Marcin Latarski (Executive Chef)

Pochodzę z Torunia. Ponad połowę życia spędziłem na szkoleniu się i na pracy w gastronomii, dzięki czemu mogę Ci dać ogrom wiedzy.

Po ukończeniu Szkoły Gastronomicznej wyjechałem na 10 lat do Włoch. Miałem tam okazję nauczyć się wielu technik kulinarnych, poznać różnorodność regionalną włoskiej kuchni oraz filary i tradycję kuchni europejskiej. Poprzez podróże i pracę bardzo dobrze poznałem też kuchnię rumuńską.

Po powrocie do kraju, przez kilka lat pracowałem w najlepszym Hotelu w Toruniu, kształciłem się i pracowałem pod okiem Chefa Sebastiana, aktualnego trenera i selekcjonera Polskiej Kulinarnej Kadry Narodowej. Aktualnie zajmuję stanowisko Executive Chef dla sieci Pierogarni Stary Młyn, w której mogę poznawać i na nowo kreować dania tradycjonalne.

Moja tendencja kulinarna charakteryzuje się połączeniami polskiej i europejskiej kuchni z tradycyjnymi oraz nowymi technikami kulinarnymi.

Jako trener, z przyjemnością przekażę tę wiedzę każdemu kucharzowi, który zechce pogłębić swoje umiejętności.

Skontaktuj się z nami NAPISZ WIADOMOŚĆ